Verkehrskunde - KURSI VKU

24, 25, 26 Qeshor  dhe 1 Korrik

Rruga deri te patent shoferi

Keni deshire te ngasni veturen? Sigurishte qe po ne ju ndihmojme qe ju te arrini qellimin. Para se te mbushni 18 vjet ju mund te vizitoni kursin per Ndihmen e pare. 

Per me shume ndiqeni hapat e me poshtem se si arrini deri tek marrja e patent shoferit.

1. Ndihma e parë
2. Kërkesa për Lernfahrausweis
3. Testi teorik ne Strassenverkehrsamt
4. Dokumenti për praktikë ( Lernfahrausweis)
5. Ligjeratat për Verkehrskunde
6. Orët praktike
7. Provimi praktikë
8. Shkollimi i mëtëtjeshëm

Regjistrohu tani

ME SHUME INFORMACIONE

1. Ndihma e parë
Ne ju mundësojm dhënien e ndihmës së parë në Shqip dhe Gjermanisht 
2. Kërkesa për Lernfahrausweis
3. Testi teorik ne Strassenverkehrsamt ( Demo )
Ky test bëhet në Pc , mund të përsëritet disa herë.dhe është vetëm në gjuhët zyrtare.
4. Dokumenti për praktikë ( Lernfahrausweis)
Me këtë dokument ju mundësohet që ti mësoni hapat e parë në praktikë
5. Ligjeratat për Verkehrskunde
Paralel me orët praktike duhet të vizitohen ligjeratat rregullisht
6. Orët praktike
Në qytetin e Zyrihut e sipas dëshirës edhe në Regensdorf.
7. Provimi praktikë
Pregaditje vetëm në hapësiren ku do të jeni në provim dhe sukses i garantuar.
8. Shkollimi i mëtëtjeshëm
Kërkoni Gutschein nga ne 50 CHFr Rabbat.