Verkehrskunde - KURSI VKU

24, 25, 26 Qeshor  dhe 1 Korrik

Vozitni me një buzëqeshje, ashtu do te vazhdon edhe jeta!

Falenderime të përzemerta për viziten e Web-Faqes sonë!
Te ne do gjeni te gjitha Informacionet e marrjes së Patent Shoferit, që nga ndihma e parë e deri te provimi i vozitjes. Ofrojm shërbime komode dhe qmime shumë të volitshme.Ofrojmë oferten e kompletuar për kategorinë „B“ si¨: Ndihmen e parë, Teori - pregaditje ( jo provim), Verkehrskunde
Orët praktike me veturë moderne Mercedes GLA 

Orët teorike si dhe praktike mbahen në një atmosferë të volitshme, me program modern dhe në një mjedis të këndshëm shoqëror. Nga ky program do fitoni besim për sigurinë tuaj ne trafik.
Veqanërisht dëshirojm t’i falenderojm ish nxënësit tanë të suksesshëm që n’a dhan lavdata duke na preferuar para shoqeve e shokëve të tyre, familjarve e të afërmeve të tyre për punen tonë të palodhshme e të sinqertë, që na bën të jemi krenar dhe të punojm me nder edhe në të ardhmen!Ejani dhe binduni. Suksesi është i garantuar!
Ju mirëpret Autoshkolla „Pacolli“

Regjistrohu tani