Verkehrskunde - KURSI VKU

24, 25, 26 Qeshor  dhe 1 Korrik

Autoshkolle Shqipe ne qendër te Zyrihut, qe nga viti 2003.

Falenderime të përzemerta për viziten e Web-Faqes sonë!

Këtu do të mund të gjeni informatat e nevojshme lidhur me pajisjen me patent shoferi, duke filluar nga ndihma e parë e deri te provimi i vozitjes.

Rezultatt pozitive(mbi 75 perqind) qe nga viti 2003 janë dëshmia më e mirë e punës sonë të palodhme, punë të cilën e bëjmë me pasion dhe kompetencë ku deri me tani kemi arritur që më shumë se 2000 kandidat ti pajisum me patent shofer.

 

Oferta të cilën ne e ofrojmë është një ofertë e kompletuar për Kat B që përfshinë: 

-Ndihmen e parë,

-Teori - pregaditje( jo provim),

-Verkehrskunde Kurs,

-Oret praktike.

 

Orët teorike si dhe praktike mbahen në një atmosferë të volitshme, me program modern dhe në një mjedis të këndshëm shoqëror. Nga ky program do fitoni besim për sigurinë tuaj ne trafik.

Të gjitha këto ofrohen në gjuhën shqipe dhe gjermane.

Në fund të këtijë prezentimi të shkurtër dëshirojm ti  falenderotë gjithë nxënësit të cilët kan kaluar dhe aftësuar përmes programeve tona dhe të cilët na kan rekomanduar te familjarët, të afërmit e tyre,shokët dhe shoqet.

Ky besim i vazhdushëm ndaj neve përveq që na bënë krenar na shtyn dhe motivon që edhe më shumë ti përkushtohemi punës dhe arritjes së sukseseve tjera në vazhdim.

 

Ejani dhe binduni. Suksesi është i garantuar!
Ju mirëpret Autoshkolla „Pacolli“ ne qender te Zyrihut.

Regjistrohu tani